Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gammal karusell

Vaksam är kvällens väntan
älvdans i blandad snöglopp
omöjlig uppgift kantänka.

stod där hand i hand
med uråldriga fränka
vi var med barn, hon änka
bundna av varsitt trohets band

Varsamt börjar vår längtan
likna en ganska åldrig galopp
nöje fick en lögn oss skänka.

© Bosse 18 november 2017.




Bunden vers (Rim) av Bossepoet från Österbotten
Läst 194 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-11-18 19:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten