Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kastanj

Så blank som marmelad
Glänser vaxigt
med ett myntstort mjölmatt undantag
präglat på sidan

Täcker gångvägar och parker i oktober
Krossade, smulade till en sträv gröt
Jag vet att jag smakade på dem som barn
Beskare än jag trodde
Kändes som suddgummi i munnen
Som själva skolgången
Jag var ett ensamt barn




Fri vers av Cathrin M
Läst 477 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-11-18 20:09



Bookmark and Share


  Anya VIP
Sista radens vändning mycket stark. Fint om kastanjerna... Har aldrig smakat.
2017-11-19

  Kungskobran VIP
Minns mina barndoms kastanjer,
vi hade byxfickorna fulla.

2017-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Cathrin M
Cathrin M