Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dim-im-konstig




jag har ingen ålder
jag har ingen kropp
jag har ingen som säger något som ger hopp
men
jag har anden
jag har träden
jag har luften
jag har jorden
och
jag har massvis av orden som yr ut ur skyn
jag får hela tiden tiden
jag får hela tiden kraften
jag får hela tiden mer och mer


av dig

och

mig

och



av er





Fri vers (Fri form) av glasa VIP
Läst 207 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-11-18 20:42



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
En skön känsla i den här, tänker mig att det är en positiv kraft som är lika självständig som naturen.
2017-12-04

  Lars Hedlin
Tankeväckande!
2017-11-19
  > Nästa text
< Föregående

glasa VIP