Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mina kyssar smakar te

Jag är bara ord
önskningar och doften av hö
smältvattensdiken och svart asfalt
min kropp är ett främmande djur
skrämda ögon, lanugohår
är du förseglade brev
en dikt jag inte har läst
på ett nytt och uråldrigt språk
tågfönster, suturer
ja / nej




Fri vers av Grävling
Läst 630 gånger och applåderad av 40 personer
Publicerad 2017-11-18 20:57



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Första delen av dikten var spännande men när sedan ”suturer och tågfönster” dök upp så blev allt obegripligt.
Sedan ”ja/nej”. Utveckla hellre rubriken ”Mina kyssar smakar te”, som säkert lockat många till denna läsning!
2019-05-26

    ej medlem längre
Vi består av så mycket mer än doft av hö och asfalt. Vi har kyssar och kramar och leenden och mycket mer!!
2019-05-13

    ej medlem längre
Du beskriver dig så poetiskt och vackert att jag verkligen önskar att Du fanns.
2019-03-05

    ej medlem längre
Gillar ditt språk det är så tydliga bilder men ändå fullt av frågor
2018-12-09

    ej medlem längre
POESI!!!
2018-01-27

  Glömskan VIP
Wow! Gillar ditt sätt att skriva. Så härligt och fritt på något sätt.. jättefin dikt.
2018-01-20

  Silverstripe
Dikten ändrar karaktär längs vägen. Från ett fint hantverk till ett annat.
2017-11-19

  Nanna X
Du skriver så självklart, som om du var en del av naturen. Ekopoesi?
2017-11-18

    ej medlem längre
den här var fin
2017-11-18

    ej medlem längre
vackert
2017-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Grävling
Grävling