Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min mamma är svårt sjuk. Cancer, hatar det ordet.


mörkernÅne

 

 

Mina steg är tafatta, genom avdelningens korridorer,  lite som sol tar stegen stapplande efter en alltför mörk natt.

Jag har din gråt fortfarande i mina armar,

ditt huvud så litet mot min axel. 

Vi snyter oss, tittar ut genom fönstret på sal 10,

Mamma, vi ska överleva. Jag vet det.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 224 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-11-18 21:35



Bookmark and Share


  Bo Himmelsbåge
Mycket finstämd och berörande dikt...

mina tankar går till min egen lilla mamma, som tynade bort på ett stökigt sjukhus... så tunn o grå och vägde nästan ingenting...
men tyngden av hennes elände,
värkte mina axlar, så att jag nästan inte orkade ta mig från rummet...

känner med dig i din maktlöshet...
2017-11-19
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP