Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Okey - kanske på gränsen ... Men stundom är det bara som så att jag helt enkelt inte ens vill låta bli ...


Kanske det är en allvarlig ironi ...

... och att jag
helt och fullt medvetet
ser det som ett faktum
jag väljer 
att fullkomligt strunta i


Men om du är ämnad för mig
behöver du knappast
ens försöka supa mig full
för att jag ska ge mig på
detta universums
allra största idioti

att försöka slicka dig torr

Ty det gör jag 
så innerligt gärna
alldeles helt och hållet
för min egen njutnings skull

Med fullt förstånd i behåll
är det för mig helt underbart
att få se, känna och uppleva
när du förlorar all kontroll

Så idioti eller ej
din njutning
är det allra 
vackraste för mig ...

men också det 
som är

själva grunden
till att jag älskar dig!

 

 

 

___________________________

Publicerad här tidigare i juli 2012

 




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 344 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-11-18 21:52



Bookmark and Share


    Orkiden
Väldigt fin...



att försöka slicka dig torr...
aj!



2017-11-19

  Carl Mikael Fäldt
Ord och inga visor;)
2017-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP