Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Satsa på dig själv

Runka i motvind
För jag vet att du vill bry om dig själv lite grann
Så bry dig sen inte om utifall du råkar få lite
sperma på din ena kind, så god och varm
Det är inte så farligt
Då är det värre om du råkar få lite sperma
i ditt ena öga, då du kan bli blind
Och det vill du väl inte
Men var beredd nu och börja runka för här
kommer det ännu en stark vind…

Satsa på dig själv!

Ken Cassel
18/11-2017




Fri vers av Ken Cassel
Läst 175 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-11-18 22:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel