Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Enhörning utan horn

Leva utan dig.
När körsbärsträden blommar.
Älska mig igår.




Bunden vers (Haiku) av Black raven VIP
Läst 182 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-11-18 22:56



Bookmark and Share


    ej medlem längre
älskar vi med hjärtat gör vi det även om det stormar.
kram <3

2017-11-19
  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP