Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag fick en fråga


Overkill

Vad är det för någonting
Jo, det är när man dödar någon med övervåld
Med mer våld än vad nöden kräver
Till exempel
Hugger ihjäl någon stackare med femtio knivhugg
då det kanske räcker med tre stycken hugg för att döda
Eller som när en svart Mamba biter någon människa
och sprutar i den gift som kanske kan döda åminstone
femton till tjugo människor
Det är Overkill det för den som inte vet..

Ken Cassel
18/11-2017




Fri vers av Ken Cassel
Läst 197 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-11-18 23:15



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Har man tittat på vissa TV-spel så vet man vad overkill är...bra förklaring...:-))
2017-11-24

    ej medlem längre
tackar för kunskapen om overkill! nästa gång kanske du kan avhandla ultravåld?
2017-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel