Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet sveper fram

Livet lämnade oss om natten och flyger långsamt in i skymningen
Vi försöker lossa oss från livets boja

Väntar in nästa dag
Hoppas så innerligt att det inte skall vara den sista
Vill inte just inte detta
Inte att evighet skall vara slutet på stigen




Bunden vers av jordarp@hotmail.com
Läst 214 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-11-18 23:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jordarp@hotmail.com