Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du kan inte rå över din födelse



Senare i livet kommer val och krav

Som bara du kan göra något åt

Lycka till !




Övriga genrer av Carl Mikael Fäldt
Läst 268 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-11-18 23:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Carl Mikael Fäldt
Carl Mikael Fäldt