Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inträde

Stundande insikt av omöjligt återseende i tjärnens svar
Ett skottsäkert liv där hud matchade så hårt
att svettiga kroppar stank i symbios när längtan höll hårt
Där ord inte fanns när stunden ätit upp det
eller syror gnagde ens ett hörns stadga
Aldrig släpptes eller lämnandes närvarons arena
som gjorde den förblindade himlen grå




Fri vers (Fri form) av Gena
Läst 388 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-11-18 23:58



Bookmark and Share


  Ulf D VIP
En kompakt text, som väcker eftertanke.
Tomma rader, lättar upp läsbarheten.
"Där ord inte fanns när stunden ätit upp det", tystnaden efteråt och slutet som på ett, i min läsning omvänt sätt skriver om en glädje med begränsningar, eller dans med ovanliga egenskaper.
Rubriken ger associationer till att det handlar om en plats, men den platsen är ej fysisk till skillnad från ordvalen, "skottsäkert","hårt", "stank", "gnagde". Läsvärda rader!

2017-11-19
  > Nästa text
< Föregående

Gena
Gena