Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Evigt regn

Droppar som formas.

Och rinner på min kind.

Ett evigt regn.

Som aldrig slutar.

Jag minns.

Jag känner.

Och ångrar.

Orden som aldrig kom fram.





Fri vers (Fri form) av Boneyfrank VIP
Läst 480 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-11-19 05:57



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
och man förbannar sin feghet att man inget sa.
2017-11-23

  BenGust VIP
Orden som inte ville fram då de skulle behövts som bäst ...
2017-11-19

  Syrran77
Sorgset..
2017-11-19
  > Nästa text
< Föregående

Boneyfrank
Boneyfrank VIP