Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Cold, cold feet...

Att aldrig bli sedd,
fast dess vingar flaxar,
vill åt din varma trädkrona,
som man tålmodigt väntar,
som ett kallt träd i natten,
måste levt ett tusenårigt liv,
för att bli sedd...





Fri vers av JonasH
Läst 195 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-11-19 06:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

JonasH