Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spökskrift

Q

Bokstav som

Skrevs av nån!

Vem?

Ett mysterium.

Betydde vad?

Får jag aldrig veta.

Bara att den dök upp.

På min telefon.

Från ingenstans.




Fri vers (Fri form) av Boneyfrank VIP
Läst 210 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-11-19 08:25



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Börjar bli qufiskt. Kanske en narrgnista.
2017-11-19
  > Nästa text
< Föregående

Boneyfrank
Boneyfrank VIP