Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

559.HUMOR!en del av välbefinnande

KAN ORDET KÄNNA SIG FRITT
OM befruktningen av EMBRIO sker
under stränga begränsade förhållanden ...

OCH

Dess Mångfald formar sig i kryphål
av kemisk sammansättning...


The humour a part of well-being!




Övriga genrer (Kåseri) av Lollitta VIP
Läst 519 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-11-19 09:27



Bookmark and Share


  aol
Gillar din kombination av humor och allvar, ja vad vore vi utan humor den är en gnista som höjer livets stunder.
2017-11-25

  Annie b'larsson VIP
ps. ...väl värt att betänka, en människa som kan skratta också åt sig själv, är inte farlig. Humor löser människan från depression och inre spänningar samt gör henne mer benägen att älska.
2017-11-21

  Annie b'larsson VIP
Utan humor bodde vi fortfarande i grottor och trodde månen var oåtkomlig. Humor är den högsta formen av intelligens.
2017-11-21

  petter rost
Ja humor är en nödvändig del av välbefinnande – därför går det bara att älska bilden med de små figurerna klängande och krypande på den ivriga gestalten. Men frågan kvarstår: HUR strängt begränsade förhållanden kräver två människors innerst innerliga stund... Hur som är detta en god kombination av allvar och humor!
2017-11-19
  > Nästa text
< Föregående

Lollitta
Lollitta VIP