Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett liv utan tvivel

Dina händer rör vid min hals, känner energin av dig
En oändlig längtan lika stor som din rörs inom mig
Drömmar som binder samman oss,
Får oss att förlora förståndet.

En ängslans slag om vad andra ska tycka
En kolossal saknad av vad bara vi vet skulle leda till oändlig lycka.
Hemliga ögon

Att få älska fritt, öppna våra hjärtan
Att få krypa intill, glömma smärtan

Av din röst få känna nivåer i ljudet
Av dina ögon få känna förbjudet
Av dina läppar få känna smaken
Av dina händer få känna längtan av att klä av mig naken

Hud mot hud, lätta smekningar
Ett liv utan tvivel
En kärlek större än livet själv




Övriga genrer av S~A •••
Läst 646 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2017-11-19 09:35



Bookmark and Share


    ej medlem längre
den här var mysig, fylld av hopp, sånt som försvinner med tiden.
2017-11-19

  Marita Ohlquist VIP
Berörande text i kärlekens namn!
2017-11-19

    ej medlem längre
så oerhört fint
naket
hjärtat som talar

2017-11-19
  > Nästa text
< Föregående

S~A •••
S~A •••