Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Omförlåtelse

du ger mig ett slags tryck i huvudet

det är som att någon vill bryta sig in

det är liksom de av mina tankar som inte fått liv

det plågar mig inte men känns alltjämt i hjärtat

som när taggen är borta men det svider ändå

nyförlösta protester i livets stakade gång

Fyllefantomen bordar mitt innehåll ...din tystnad 

Ett utanför fängelse av dramatik i handens linjer

en inre spänning med evig räckvidd som du tog från mig

Det såg så mörkt ut men nu stiger solen sakta upp

Inte ett moln så långt ögat kan nå. 




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 314 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-11-19 09:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP