Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
å


på ett bräde på en bräda

lugnet höves
inte bara lugnet

kunna stanna
men inte måsta

jag är hemma här
men har en väg

grusad men gruset rullar
jag glider på det avsiktligt

inte burnout bara chill tvåvärldskorsad poäng

bara helt i min min riktning




Fri vers (Fri form) av Taly
Läst 223 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-11-19 17:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Taly