Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tystnad

Väcker min smärta.
Min ärlighet har den gått för långt?
Mitt tack vad det djupaste jag kunde ge.
Själens nakenhet och sårbarhet.
Möter din tystnad.
Oron möter mina tankar.
Har jag klivit naken in i din värld.
För att stå där med ett varmt hjärta
Och möta din tystnad.




Fri vers (Fri form) av Kjell-Gunnar Bergman
Läst 386 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-11-19 10:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kjell-Gunnar Bergman
Kjell-Gunnar Bergman