Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Första snön

Smörjer kängorna.

Blickar ut.

Snön den kom.

Hastigt.

Utan förvarning.

Som en iskall

Objuden gäst.

Kung Bore breder ut sig.

Vi kan bara se på.

Och acceptera.




Fri vers (Fri form) av Boneyfrank VIP
Läst 220 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-11-19 11:01



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Du har bra driv. Här uppe utmed norra Norrlandskusten
har vi två deci.
2017-11-19

    ej medlem längre
så sant så sant!
2017-11-19
  > Nästa text
< Föregående

Boneyfrank
Boneyfrank VIP