Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett steg framåt!

Hur får vi kraft att åter le mot livet?

När hjärtat gråter så förtvivlat.

Hur hittar vi tillbaka till den spontana glädjen igen?

När skratten skyms av tårar.

Vi vill, vi kan och vi ska.

Leva det liv som vi fått i gåva.




Fri vers (Fri form) av Ezmeralda VIP
Läst 174 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-11-19 11:27



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra text som ligger mig nära!
Svårt, ja, men inte omöjligt.

2017-11-19
  > Nästa text
< Föregående

Ezmeralda
Ezmeralda VIP