Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Korta ord om tillit.


Ro. Tweet.

Oroade mig.
Kände efter.
Kände ro.

Tillit till livet.




Fri vers av Cikoria Blå VIP
Läst 181 gånger
Publicerad 2017-11-19 12:29



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Det är nog. Det är allt.
2017-11-19
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP