Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Feelgood

 

 

 

vill bara må bra

peppar upp mig med musik

balsam för själen

 




Bunden vers (Haiku) av Öknens Ros VIP
Läst 182 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-11-19 14:23



Bookmark and Share


  MALVAA VIP
må du mår bra - alltid-
2017-11-21

  Per Drysén
Musik man gillar lyfter allting
2017-11-19
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP