Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lyckorus

 

 

 

varm, famnande ljuvt

inte alls något lurt

kärlek så öm och grann

tänk att jag dig fann

 

nu allting lyser

jag går och myser

lyckan mot mig ler

jag i framtiden ser

 

många sköna stunder

det känns som ett under

att älska är en sån känsla

man får så mycket vänsla

 

hud mot hud är magiskt

himlastormande extatiskt

nerver skälver, darrar

vi är som två narrar

 

skämtar, skrattar

har tokiga hattar

kärleken aldrig glömmer

i kärlek vi drömmer

 

 




Bunden vers (Rim) av Öknens Ros VIP
Läst 278 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-11-19 14:45



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Livslust och livsglädje i kärlekens namn!
2017-11-19
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP