Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tomheten

Tomheten finns där bakom örat
viskar dåliga saker
… ensam
… ensam
Ensam bland familjen och vänner
i jobbet och hemmet

Tomheten
medlar inte
skrapar bort färgen från fasaden
och målar en karg och hård yta
utan glamour
själen är utan hud




Fri vers av Minona
Läst 174 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-11-19 14:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Minona
Minona