Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Världens första huvudtransplantation på människa genomförd




I just love it !

Naturligtvis gjort av en italienare,
Sergio Canavero.

Lägg det namnet på skallen !

Eller var fan du kan lägga det !




Fri vers av Gunnar Hilén VIP
Läst 420 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-11-19 17:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP