Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Livet.


Tweet och Haiku nr 51 Livet igen.



Lita på känslan

livet blir inte perfekt

men helt fantastiskt.




Bunden vers (Haiku) av Cikoria Blå VIP
Läst 260 gånger
Publicerad 2017-11-19 17:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP