Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att lära sig sticka, var svårt tyckte jag. Skulle sticka något i skolans slöjd. Min mamma fick avsluta det och fröken var nöjd, hi, hi.


RESÅR!

Två aviga och två räta.
I en evighet tycks det.

Sedan börjar vi med det släta.
Längre fram måste vi mäta.

Minns hur min mamma kämpade för att mig lära.
Allt om stickning och de besvära.

Trots att allt gick trögt att börja.
Fick jag till nån enstaka tröja.




Fri vers (Fri form) av Ezmeralda VIP
Läst 163 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-11-19 18:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ezmeralda
Ezmeralda VIP