Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


JUDEN SOM BLEV ANTISEMIT OCH NAZIST

Adolf Hitler 1889-1945 tysk politiker,
författare och konstnär,som hade
judiska Dna i kromosomgruppen vars
Hablogrupp E1b1b1 även Albert Einstein
hade i blodet och generna.

Hitlers far Alois kom till världen efter
en affär mellan en 19-årig judisk man
vid namn Frankenberger och en piga
Maria Schickelgruber,
och Hitlers judiska utseende är iögon-
fallande ur vilka kromosomer han
härbergerades av.

De mest energiska nazisterna och anti-
semiterna var faktiskt judar
där ca : 150.000 judiska män deltog
i de tyska nazistarméerna,
vlket var en överlevnads strategi,
som de spelade rollen så väl att de
blev ett med rollen och aldrig sig själva
igen.

Reinhard Heydrich som Gestapos chef
var en av dessa,
Adolf Eichmann en annan.

Men upphovsmannen till själva "förintelsen"
var en italiensk jude Cesare Lombrosso
1835-1909 psykiatriker,kriminalantropo-
logins grundare och rasideologisk teoretiker
som sådde det destruktiva fröet.

Intressanta fakta redogör för att Hitler
inte var antisemit innan fängelsetiden,
utan blev det under fängelsetiden 1924,
genom läsning av Lombrossos rasideo-
logiska kriminalantropologi.

Nåväl ! Hybrisen i både Bibeln och
Mein kampf är båda sökbart synonyma.


Ingår som nr 153 in"Litterära brottstycken"

*




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 990 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-11-19 19:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP