Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"oh i'm in some real trouble now", sa jag och skrattade

Vi ligger med varandra och glömmer bort tiden
och helt plötsligt har det gått tre
timmar och klockan 06:51 och jag börjar
jobbet om nio minuter. Två dagar tidigare
händer samma sak så han måste ta en taxi
men kommer ändå tjugo minuter försent.

Och jag försöker så innerligt hänga med på
vad som pågår inne i bröstet och hur jag
känner inför det.

Hur jag känner för hans sätt att säga mitt
namn, hans händer kring min midja när han
sitter på min pakethållare, hans sneda
leende och hans sanslöst vackra kropp. Hur
jag känner när vi dansar på fester eller i hans
vardagsrum, hur han köper en tandborste
till mig och ställer bredvid sin, hur allting
annat blir bakgrundsbrus när han sitter intill.


Hur det känns när vi är på väg från en fest i
gryningen och bilarna tutar på oss för att vi
nästan knullar med varandra mot en husvägg.



Och jag känner fan allt som går att känna i mig


Alltihop




Fri vers (Fri form) av inatt
Läst 293 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-11-19 20:51



Bookmark and Share


  Gena
Lyssna på Alice b.;)
2017-11-21

    ej medlem längre
låter trevligt
2017-11-19
  > Nästa text
< Föregående

inatt
inatt