Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smärtan med livet

Ingen sa nånting om att det skulle göra så ont att leva
Eller så lyssnade jag bara inte som vanligt

Det värsta är att hela tiden vara stark
Fast jag hela tiden tappar mark

Jag önskar ibland att mitt liv försvann
Jag önskar ibland…

Men någonting får mig att vilja fortsätta
Dock utan att utmana det som håller mig nere

Status qou har för evigt blivit mitt liv
Ensam är jag dömd att vandra

Ingen sa att det skulle göra så ont att leva
Eller så lyssnade jag bara inte.
Som vanligt




Fri vers (Fri form) av Hogstedt
Läst 196 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-11-19 21:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hogstedt
Hogstedt