Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sköra tårar

Bakom svalda känslor och darrande andetag

Står en ensam och rädd liten flicka

Väl dåld bland glada skratt och färger

Hon står där så ensam och rädd i mörkret

Rädd för sina egna tårar hon är

När de nu får falla utan hårda ord

Blir hon skör som fallande löv i vinden

Vilse likt en dimma full av frost

Ska hon våga stanna i känslan och sorgen

Låta tårarna få falla klart fast det är svårt

Vågar hon lita på att andra stannar kvar

Även om hennes hjärta blöder och tårar faller

Darrande och rädd hon står där bakom fasaden

Den som inte kunde dölja henne nu

Den ledsna lillla flickan vars tårar äntligen får falla

 




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 237 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-11-19 21:28



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Underbart avslut på en berörande text!
2017-11-21
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP