Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gone

You left a long time ago
Somewhere between the summer and the snow

Down to the abyss, an eternal fall
I whisper down to it every night
Waiting for your call




Fri vers (Fri form) av JonathanS
Läst 403 gånger och applåderad av 8 personer
Utvald text
Publicerad 2017-11-19 21:37



Bookmark and Share


  livet...
sad, but beautiful:)
2017-11-25
  > Nästa text
< Föregående

JonathanS