Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kom in

Öppna ögonen min vän
Solen lyser igen

Öppna ögonen min vän
Glöm allting du någonsin känt

Öppna ögonen min vän
Portarna till himlen står på glänt




Fri vers (Fri form) av JonathanS
Läst 248 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-11-19 21:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

JonathanS