Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

att vara ledsen.



känner mig ledsen
värmer en vetekudde
är fortfarande ledsen

äter ett halvt paket ostkaka med grädde och sylt
är fortfarande ledsen

går till återvinningen med en massa gammal skit
är lättare
men ledsen



säger förlåt




Fri vers av Tove Meyer VIP
Läst 947 gånger och applåderad av 37 personer
Utvald text
Publicerad 2017-11-19 21:48



Bookmark and Share


  Fulbergarn
"säger förlåt" ja kanske de man gör
2018-03-02

  aol
Just såsom man känner ibland. Bra skaldat.
2017-11-24

  Kungskobran VIP
Varje gång jag varit på tippen sorterat och slängt en massa känner jag mig upprymd.
Synd att du fortfarande är ledsen
Fint skrivet.
2017-11-21

  Fulbergarn
vissa dagar är vissa dagar
2017-11-21

  S~A •••
Ser fram emot att vara ledsen del två. Säger förlåt. Fortfarande ledsen?
2017-11-21

  Respons VIP
Det känns som vetekudden vill värma och bara vänster på att bli använd. Bra formulerat!
2017-11-21

  alicja lappalainen VIP
rekommenderar cashew nötter rostade och saltade
2017-11-19

  Silverstripe
Sällan har bitter mandel varit av tröst(?)
2017-11-19
  > Nästa text
< Föregående

Tove Meyer
Tove Meyer VIP