Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dröm

I drömmen - en vän sviker mig
Inför de andra

Jag står, ensam,
som bedövad av en elektrisk stöt,
vid kanten av en djup brunn
Överväxt med rötter

Jag är inte rädd




Fri vers av D. Backström
Läst 435 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-11-19 22:49



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Gillar verkligen andra stycket med brunnen och rötterna. och att dfu står vid kanten. snygg bild. tycker verkligen att den hjälper till att förmedla vad jag tror du vill säga.

sista raden säger allt.

Bra
2017-11-19
  > Nästa text
< Föregående

D. Backström
D. Backström