Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mel Kom hör min vackra visa Musik Mozart


Bröllopssång

Till Emelie och Dawid

Här är vårt vackra brudpar
som sagt sitt ja idag
den lycka som de funnit
skall hålla alla dar!
Om paret susar tecken
om paret visar vyn
en kärlek röd, en käck en
som blomstrar för vår syn!

Och Dawid är den höga
och Emelie hans ljus
och Dawid har gott öga
till roliga små bus!
Vi alla gäster glädjes
på deras bröllopsdag
Dawid är allestädes
var beredd säger jag!




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 249 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-11-19 22:51



Bookmark and Share


  ULJO
Fint
2017-11-21

  lodjuret/seglare VIP
Går den att sjunga i kyrkan, är det av guda dyrkan, läser någon till diplomat till profession, kanske bara håller lek tion, i juridiken kallad det 'yrkan'?
2017-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt