Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Into your eyes



...take me away, Love - to a beautiful place
I need to see your eyes shimmer like the sea
In the golden light at dusk. I need to know
I jumped right in, not just thought "What if"

My Love, every second is an eternity without u
Every footstep is a mile
Every breath is corrupted with smoke
Every Fear is bigger

Take me away in your Love,
I need to see the magical sparkle of silver
Let me stay, make me for once
{Feel Safe}




Övriga genrer av S~A •••
Läst 368 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-11-19 23:24



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Underbart melodiöst!
2017-11-20
  > Nästa text
< Föregående

S~A •••
S~A •••