Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

små gula äpplen



vadan, dessa tunga steg på vägen?
små gula äpplen lyser i gräset!

böj dig ned och ta ett -
bett!

krispigt, först
syrligt, sött och friskt!






Fri vers (Fri form) av Blomma-Stjärna VIP
Läst 632 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2017-11-20 00:47



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Evas Frestelse
ormen i paradiset
2017-11-26

  Marita Ohlquist VIP
En text av glädje och tacksamhet över att vårens gröna kart har mognat till hösten goda frukter!
2017-11-21

  ULJO
Ett äpple om dagen ...........
2017-11-21

  Respons VIP
Det finns något att hitta, något att se, något att smaka, förundras över som ger behag och njutning. Livet är gott så!
2017-11-21

    Elisabeth Nilsson VIP
Bästa medicinen, för både det ena och det andra. Kul diktat!
2017-11-20

    ej medlem längre
Syndigt gott - höstens gåvor är oändliga!
2017-11-20

  aol
Gott bra fångar du känslan.
2017-11-20

    ej medlem längre
Gott - och håller doktorn borta. :-)
2017-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Blomma-Stjärna
Blomma-Stjärna VIP