Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Passée

hatar trasiga morgnar
vill ha en hel sol
barnet petar tjurigt
äggulan flyter trasig

ilsket skrikande hörs
försöket fånga på gaffel
motoriskt misslyckande
kreverat morgonhumör

lugn förälder
byter tallriken
serverar lättfil
med flingor

© Bosse 20 november 2017.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Bossepoet från Österbotten
Läst 330 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-11-20 06:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten