Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Horisonten

Tänder lampor
som stjärnor
sekunderna tickar
i mitt bröst
ett uppror

Just exakt nu
är ett då
innan meningen
tagit slut

Inga ord att ge
bara kärlek
horisonten är alltid
längst bort




Fri vers av Fredrik Tufvesson VIP
Läst 179 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-11-20 08:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Tufvesson
Fredrik Tufvesson VIP