Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ROMANTIKENS PÅNYTTFÖDELSE. ( ME TOO )

Förhoppningsvis kan Me too-revolutionen

som riktar sig till 

vissa omogna och osäkra män

leda till att romantiken börjar blomstra igen

och får mer utrymme i tanken än de 

sexuella fantasierna.

 

Ingen behöver väl vara poet för det,

men det underlättar.

*




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 411 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-11-20 08:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP