Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Här barn, ska ni få något att trösta er med


Jodå, det finns absoluta sanningar



Kärleken kommer

kärleken går, men

könsherpes består




Fri vers av especiales
Läst 575 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-05-31 10:24



Bookmark and Share


    Tessan L
Hoppas att det inte är en bitter läxa som lärde dig det;)
Småskojig men det finns som sagt ofta lite allvar under ytan.
2006-05-31
  > Nästa text
< Föregående

especiales
especiales