Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skärvor

 

 

 

de isbelagda pölarna

sönderkrasade

av barnets stövlar

hon tycker om ljudet

då känner hon inte 

sitt eget sönderkrasade hjärta

hon älskar den krispigt kalla luften

slukar den med stora tuggor

hon älskar julen

med alla dess dofter

lussekatterna med russin i

pepparkakornas härliga doft

köttbullarna, julskinkan

hon tänker på allt det där

för att slippa tänka på Honom

och vad han gör mot henne

när Han är där

då är hon ute nånstans

för att slippa

hon tycker om att vara ute

älskar naturen och alla djuren

det är så fint

inte som det där andra

som kommer om natten

ibland på dan' 

en dag ska hon bli stor

då ska hon minsann säga 

nu är det nog!

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Öknens Ros VIP
Läst 232 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-11-20 11:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP