Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nödvändigt?

 

 

 

centimeterdjup

trottoarens snötäcke

vägplogen skrapar




Bunden vers (Haiku) av Öknens Ros VIP
Läst 410 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-11-20 11:28



Bookmark and Share


  Per Drysén
Snön ljusar upp det mörka
2017-11-20

    ej medlem längre
oj dags ?
går inte att blunda
det är höstvinter

2017-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP