Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Någon

 

 

 

bakom datorn är

skribent som flitigt skriver

kanske en haiku




Bunden vers (Haiku) av Öknens Ros VIP
Läst 310 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-11-20 12:25



Bookmark and Share


  MALVAA VIP
En fin människa (står) bakom
2017-11-21

    ej medlem längre
flitens lampa brinner
:) kul skrivet
2017-11-20

  Per Drysén
Kul text med djup mening bakom
2017-11-20

  Bjarne Nordbö
Finurligt : )

2017-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP