Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kvicksand




en gång var jag lycklig men det visste jag inte då
är det detta som kallas efterklok
är det detta som kallas ångest
jag har upplevt sorg i olika former
men denna känslan är något annat
det är sorg och rädsla och ilska
i en salig blandning
samtidigt ska jag försöka leva
vara normal
vara glad
utåt är jag här
närvarande i stunden
ser dig i ögonen när du pratar
men inåt är jag inte här
jag är någon helt annan stans
förlorad i en djup avgrund
snart har det gått ett år
trodde jag skulle kommit längre
men det är som om marken
har blivit till kvicksand




Fri vers av AnnaMy
Läst 226 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-11-20 14:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AnnaMy
AnnaMy