Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

inte min själ

En vanlig kväll

Djävulen är ute efter att värva själar

Jag vet att jag ibland ligger på gränsen

Men det blir en dag i morgon med




Fri vers (Fri form) av Jan Johansson
Läst 166 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-11-20 15:47



Bookmark and Share


    ej medlem längre
otrolig bild en förstoring på något flygfä?

text och bild hör ihop
2017-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Jan Johansson
Jan Johansson