Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill älska


men det är klart jag har älskat
älskat bortom allt ljus och mörker
handlöst fallit i era blickar

det är klart jag har saknat
och handlöst fallit i golvet

det är klart jag har tänkt på
livet vi skulle bygga tillsammans

och det är klart att jag ibland frågat
mig själv om det verkligen är värt det

men det är klart jag vill älska
bortom allt ljus och mörker
handlöst falla i din blick




Fri vers (Fri form) av Classico VIP
Läst 454 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2017-11-20 16:43



Bookmark and Share


  Karina"Kia"
Snyggt om att vilja bli älskad
Fint med upprepningarna "Klart jag"
2017-11-24

  Boneyfrank VIP
En mycket skickligt utmejslad dikt om det kanske viktigaste i livet. Bra Poesi!
2017-11-21

  Nils-Robert
Så bra diktat om relationen att älska, att bli älskad och att bygga något gemensamt.
2017-11-20

  Stay Golden
Kawaii ^^
2017-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Classico
Classico VIP